diumenge, 10 de gener del 2016

CELEBREM EL NADAL A L'ÀNGELA ROCA!!

CELEBREM EL NADAL A CICLE INICIAL!!!

Durant aquest mes de desembre, a l'escola, hem fet un munt d'activitats per a celebrar l'arribada del Nadal.

La primera activitat va venir de la mà de l'antiga directora del centre: la Carme. El dia 14/12/15 a la tarda ens va explicar un conte molt bonic a la biblioteca. Mireu com l'escoltàvem embadalits....





La segona va estar el dia 15/12/15 quan vam anar al gimnàs de l'edifici 1 a veure una obra de teatre que vam preparar a l'assignatura d'anglès amb la Gabriela i la Marta (les mestres d'anglès). Aquí teniu unes quantes imatges...ens ho vam passar molt bé amb els personatges i vam cantar les cançons que ja coneixíem!!






Dies després al matí, concretament el 17/12/15, va venir a l'edifici 2 la Patge reial. Ens vam posar molt contents quan la vam veure i ens va recomanar que ens portéssim bé i féssim cas dels pares i els mestres. Vam donar-li, un per un, les nostres cartes i, a canvi, ens va donar una llaminadura!!



                                     


Aquella mateixa tarda ens van sorprendre les mares de l'AMPA ja que es van preparar unes Nadales molt divertides: algunes eren tradicionals catalanes, altres en castellà i d'altres super modernes!! Vam picar de mans molt fort per agrair la seva esplèndida actuació i vam acabar tots fent una conga!!!




El dia 18 de desembre al matí vam fer el tradicional concert de Nadales al gimnàs del nostre edifici. Vam cantar Nadales des de P-3 a 2n. i tots vam poder veure com cantaven els nostres companys de cicle inicial i fins i tot d'infantil. Aquí teniu la foto dels grups:

1r va cantar "El Nadal ja és aquí"


I 2n va cantar "M'agrada el Nadal" 



El dia 21/12/15 vam fer-nos la felicitació de nadal entre grups. Cada classe havia de fer una felicitació gran per a un altre grup de l'escola. Així tots els nens rebrien la visita d'altres alumnes de l'escola. Els nens i nenes de 2n ens va tocar anar a 5è,


Més tard vam rebre la visita dels nois i noies de 6è. VAM DESITJAR-NOS MOLT BONES FESTES ENTRE TOTS!!
I l'activitat més esperada per tots els nens i nenes d' Infantil i Inicial és: FER CAGAR EL TIÓ!!!
La veritat és que no es va fer esperar massa....mireu quina bona estona vam passar!!

 Els nens i nenes de 1r!





Els nens i nenes de 2n!!




Aquestes van ser les activitats de Nadal...l'any que ve, de ben segur, seran tant divertides com aquestes....però encara ens falten...365 dies per a saber-ho!!
FELIÇ 2016 PER A TOTHOM!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

TOTS I TOTES CONTRA EL BULLYING!

 Els i les alumnes de primer, com a cloenda de la feina que hem estat fent sobre el bullying, fem pinya i diem ben fort:  No, al bullying!